Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537
Назва: Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів
Інші назви: The use of grain ingredients in the technology of cottage cheese products
Автори: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochiі, Valentyna
Ключові слова: сир кисломолочний;cottage cheese;молочна сироватка;whey;гречане борошно;buckwheat flour;вівсяне борошно;oatmeal
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Надточій В.М. Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів / В.М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук. - практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 28–29.
Короткий огляд (реферат): У роботі обґрунтовано використання гречаного та вівсяного борошна у складі сиркових виробів на основі сиру кисломолочного.
Опис: The work substantiates the use of buckwheat and oat flour in the composition of cottage cheese products based on fermented milk cheese.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537
УДК: 637.1:664.69:664.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannia_zernovykh_inhrediientiv.pdf632,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.