Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537
Title: Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів
Other Titles: The use of grain ingredients in the technology of cottage cheese products
Authors: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochiі, Valentyna
Keywords: сир кисломолочний;cottage cheese;молочна сироватка;whey;гречане борошно;buckwheat flour;вівсяне борошно;oatmeal
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Надточій В.М. Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів / В.М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук. - практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 28–29.
Abstract: У роботі обґрунтовано використання гречаного та вівсяного борошна у складі сиркових виробів на основі сиру кисломолочного.
Description: The work substantiates the use of buckwheat and oat flour in the composition of cottage cheese products based on fermented milk cheese.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537
metadata.dc.identifier.udc: 637.1:664.69:664.8
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zastosuvannia_zernovykh_inhrediientiv.pdf632,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.