Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537
Title: | Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів |
Other Titles: | The use of grain ingredients in the technology of cottage cheese products |
Authors: | Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochiі, Valentyna |
Keywords: | сир кисломолочний;cottage cheese;молочна сироватка;whey;гречане борошно;buckwheat flour;вівсяне борошно;oatmeal |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Надточій В.М. Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів / В.М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук. - практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 28–29. |
Abstract: | У роботі обґрунтовано використання гречаного та вівсяного борошна у складі сиркових виробів на основі сиру кисломолочного. |
Description: | The work substantiates the use of buckwheat and oat flour in the composition of cottage cheese products based on fermented milk cheese. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.1:664.69:664.8 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zastosuvannia_zernovykh_inhrediientiv.pdf | 632,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.