Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Надточій, Валентина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Nadtochiі, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-10T10:51:00Z | - |
dc.date.available | 2025-02-10T10:51:00Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Надточій В.М. Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів / В.М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук. - практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 28–29. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537 | - |
dc.description | The work substantiates the use of buckwheat and oat flour in the composition of cottage cheese products based on fermented milk cheese. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі обґрунтовано використання гречаного та вівсяного борошна у складі сиркових виробів на основі сиру кисломолочного. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | cottage cheese | uk_UA |
dc.subject | молочна сироватка | uk_UA |
dc.subject | whey | uk_UA |
dc.subject | гречане борошно | uk_UA |
dc.subject | buckwheat flour | uk_UA |
dc.subject | вівсяне борошно | uk_UA |
dc.subject | oatmeal | uk_UA |
dc.title | Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of grain ingredients in the technology of cottage cheese products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.1:664.69:664.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zastosuvannia_zernovykh_inhrediientiv.pdf | 632,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.