Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochiі, Valentyna-
dc.date.accessioned2025-02-10T10:51:00Z-
dc.date.available2025-02-10T10:51:00Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНадточій В.М. Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів / В.М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук. - практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 28–29.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537-
dc.descriptionThe work substantiates the use of buckwheat and oat flour in the composition of cottage cheese products based on fermented milk cheese.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі обґрунтовано використання гречаного та вівсяного борошна у складі сиркових виробів на основі сиру кисломолочного.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectcottage cheeseuk_UA
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UA
dc.subjectwheyuk_UA
dc.subjectгречане борошноuk_UA
dc.subjectbuckwheat flouruk_UA
dc.subjectвівсяне борошноuk_UA
dc.subjectoatmealuk_UA
dc.titleЗастосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробівuk_UA
dc.title.alternativeThe use of grain ingredients in the technology of cottage cheese productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.1:664.69:664.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannia_zernovykh_inhrediientiv.pdf632,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.