Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 16.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Удосконалення методів ідентифікації видів м’ясаНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia
2020Тканинна специфіка функціонування системи антиоксидантного захисту та процесів пероксидного окиснення ліпідів в організмі кролівРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2020Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породиРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy
2021Фактори впливу на бактеріальне забруднення молокаНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2021Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССРСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii
2021Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використанняБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2021Оцінка якості продукції бджільництваНедашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2022Переробка рибних відходів та їх застосуванняМерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2022Методи обробки молока-сировиниНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2022Харчова цінність і якість охолодженої рибиНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia