Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5267
Назва: | Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса |
Інші назви: | Improving methods for identifying types of meat |
Автори: | Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna Вовкогон, Аліна Григорівна Vovkohon, Alina Роль, Наталія Валеріївна Rol, Nataliia |
Ключові слова: | фальсифікація м’яса;ідентифікація м’яса та м’ясної продукції;органолептичний метод;фізико-хімічні методи;оптичні методи;електричні методи;meat adulteration;identification of meat and meat products;organoleptic method;physicochemical methods;optical methods;electrical methods |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Надточій В.М. Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса / В.М.Надточій, А.Г.Вовкогон, Н.В.Роль // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 25-27. |
Короткий огляд (реферат): | Здійснено аналіз традиційних методів контролю показників якості м’яса та м’ясної продукції. Вказані переваги та недоліки органолептичного методу та фізико-хімічних методів визначення якості м’ясних продуктів. Запропоновано шляхи оперативної ідентифікації м’яса. |
Опис: | The analysis of traditional methods of control of indicators of quality of meat and meat products is carried out. These advantages and disadvantages of the organoleptic method and physicochemical methods for determining the quality of meat products. Ways of operative identification of meat are offered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5267 |
УДК: | 637. 5. 072 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Udoskonalennia_metodiv.pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.