Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7056
Назва: | Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССР |
Інші назви: | Ensuring the basics of safety and quality of production of semi-finished products of the HACCP system |
Автори: | Слюсаренко, Сергій Володимирович Sliusarenko, Sergii |
Ключові слова: | НАССР;м'ясо;напівфабрикати;режими обробки;обладнання;гігієна;meat;semi-finished products;processing modes;equipment;hygiene |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Слюсаренко С. В. Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССР / С. В. Слюсаренко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 44-46. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі висвітлено питання, що направлені на забезпечення основ безпечності та якості виготовлення товарів максимально підготовлених для кулінарної обробки із натурального і рубленого м'яса без термічної обробки, системі НАССР |
Опис: | The paper highlights the issues aimed at ensuring the basics of safety and quality of production of goods best prepared for culinary processing of natural and minced meat without heat treatment, HACCP system |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7056 |
УДК: | 637.3:619 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zabezpechennia_osnov.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.