Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 35.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Вплив способів охолодження м’яса на показник рН
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolіі
2022
Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини
Цебро, Анастасія Дмитрівна
;
Tsebro, Anastasia
2022
Способи фальсифікації ікри
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
2023
Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
2023
Характеристика виробництва ремісничого хліба
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2023
Харчова та енергетична цінність зернових батончиків
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2023
Критерії благополуччя дійних корів
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2023
Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продукту
Чуприна, Оксана Вікторівна
;
Chupryna, Oksana
;
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Slіusarenko, Sergii
2023
Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пива
Власов, Андрій Павлович
;
Vlasov, Andriy
;
Сидоренко, Марина Миколаївна
;
Sydorenko, Maryna
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2024
Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду
Кузів, Анна Ігорівна
;
Kuziv, Anna
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
Перегляд
Автор
11
Надточій, Валентина Миколаївна
9
Nadtochii, Valentyna
9
Rol, Nataliia
9
Роль, Наталія Валеріївна
7
Nedashkivska, Nataliia
7
Недашківська, Наталія Володимирівна
6
Слюсаренко, Сергій Володимирович
5
Tsekhmistrenko, Svitlana
5
Качан, Анатолій Дмитрович
5
Цехмістренко, Світлана Іванівна
.
далі >
Тема
6
heart
6
rabbits
6
кролі
6
серце
4
brain
4
мозок
3
enzymes
3
lipid peroxidation
3
longest back muscle
3
quality
.
далі >
за датою випуску
11
2023
9
2022
4
2019
4
2021
3
2020
1
2015
1
2017
1
2018
1
2024
Has File(s)
35
true