Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11770
Назва: Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення
Інші назви: The use of probiotic starter in products for medical and preventive purposes
Автори: Качан, Анатолій Дмитрович
Kachan, Anatoliy
Ключові слова: молоко-сировина;raw milk;функціональний продукт;functional product;про- і пребіотики;pro- and prebiotics;біфідобактерії;bifidobacteria;біологічно активні речовини;biologically active substances;галактоолігосахариди;galactooligosaccharides
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Качан А. Д. Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення / А. Д. Качан // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Білоцерківський національний аграрний університет, 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква, 2023. – С. 58–60.
Короткий огляд (реферат): Доведено доцільність використання комплексних заквасок, що складаються з: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum (4:1:1), і Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei subsp. сasei, Bifidobacteriumbifidum(4:1:1).
Опис: The expediency of using complex starters consisting of: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum (4:1:1), and Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei subsp. casei, Bifidobacterium bifidum (4:1:1).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11770
УДК: 664.6:615.32:614.31
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannia_probiotychnoi.pdf769,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.