Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8248
Назва: Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини
Інші назви: The influence of production technology on the quality and chemical composition of functional drinks based on vegetable raw materials
Автори: Цебро, Анастасія Дмитрівна
Tsebro, Anastasia
Ключові слова: напої на основі рослинної сировини;амінокислотний склад;біологічна цінність;рослинний білок;beverages based on vegetable raw materials;amino acid composition;biological value;vegetable protein
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Цебро А. Д. Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини / А. Д. Цебро // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 36-37.
Короткий огляд (реферат): Наведено склад, органолептичні показники якості, основні технологічні етапи та безпечність виробництва напоїв на основі рослинної сировини, а також переваги та недоліки пов’язані із споживанням цих продуктів.
Опис: The composition, organoleptic quality indicators, main technological stages and safety of production of beverages based on plant raw materials are given, as well as advantages and disadvantages associated with the consumption of these products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8248
УДК: 664:663.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_tekhnolohii.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.