Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦебро, Анастасія Дмитрівна-
dc.contributor.authorTsebro, Anastasia-
dc.date.accessioned2023-02-05T12:48:50Z-
dc.date.available2023-02-05T12:48:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЦебро А. Д. Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини / А. Д. Цебро // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 36-37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8248-
dc.descriptionThe composition, organoleptic quality indicators, main technological stages and safety of production of beverages based on plant raw materials are given, as well as advantages and disadvantages associated with the consumption of these productsuk_UA
dc.description.abstractНаведено склад, органолептичні показники якості, основні технологічні етапи та безпечність виробництва напоїв на основі рослинної сировини, а також переваги та недоліки пов’язані із споживанням цих продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectнапої на основі рослинної сировиниuk_UA
dc.subjectамінокислотний складuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectрослинний білокuk_UA
dc.subjectbeverages based on vegetable raw materialsuk_UA
dc.subjectamino acid compositionuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.subjectvegetable proteinuk_UA
dc.titleВплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of production technology on the quality and chemical composition of functional drinks based on vegetable raw materialsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664:663.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_tekhnolohii.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.