Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8248
Title: Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини
Other Titles: The influence of production technology on the quality and chemical composition of functional drinks based on vegetable raw materials
Authors: Цебро, Анастасія Дмитрівна
Tsebro, Anastasia
Keywords: напої на основі рослинної сировини;амінокислотний склад;біологічна цінність;рослинний білок;beverages based on vegetable raw materials;amino acid composition;biological value;vegetable protein
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Цебро А. Д. Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини / А. Д. Цебро // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 36-37.
Abstract: Наведено склад, органолептичні показники якості, основні технологічні етапи та безпечність виробництва напоїв на основі рослинної сировини, а також переваги та недоліки пов’язані із споживанням цих продуктів.
Description: The composition, organoleptic quality indicators, main technological stages and safety of production of beverages based on plant raw materials are given, as well as advantages and disadvantages associated with the consumption of these products
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8248
metadata.dc.identifier.udc: 664:663.8
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_tekhnolohii.pdf1,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.