Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11773
Назва: | Харчова та енергетична цінність зернових батончиків |
Інші назви: | Nutritional and energy value of cereal bars |
Автори: | Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna |
Ключові слова: | раціональне харчування;rational nutrition;зернові батончики;cereal bars;екструзійні технології;extrusion technology;харчова цінність;nutritional value;енергетична цінність;energy value |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Мукачівський державний університет |
Бібліографічний опис: | Надточій В. М. Харчова та енергетична цінність зернових батончиків / В. М. Надточій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 24 березня 2023 року. – Мукачево, 2023. – С. 38–40. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі висвітлені дослідження компонентного складу, харчової і енергетичної цінності зернових батончиків та встановлено, що основу продукту складають суміш зернових культур, зв’язуючий компонент, добавки. |
Опис: | The work highlights the studies of the component composition, nutritional and energy value of cereal bars, and it is established that the basis of the product is a mixture of cereal crops, a binding component, and additives. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11773 |
УДК: | 664 696.4:613.2 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kharchova_ta_enerhetychna tsinnist.pdf | 932,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.