Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11773
Назва: Харчова та енергетична цінність зернових батончиків
Інші назви: Nutritional and energy value of cereal bars
Автори: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Ключові слова: раціональне харчування;rational nutrition;зернові батончики;cereal bars;екструзійні технології;extrusion technology;харчова цінність;nutritional value;енергетична цінність;energy value
Дата публікації: 2023
Видавництво: Мукачівський державний університет
Бібліографічний опис: Надточій В. М. Харчова та енергетична цінність зернових батончиків / В. М. Надточій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 24 березня 2023 року. – Мукачево, 2023. – С. 38–40.
Короткий огляд (реферат): У роботі висвітлені дослідження компонентного складу, харчової і енергетичної цінності зернових батончиків та встановлено, що основу продукту складають суміш зернових культур, зв’язуючий компонент, добавки.
Опис: The work highlights the studies of the component composition, nutritional and energy value of cereal bars, and it is established that the basis of the product is a mixture of cereal crops, a binding component, and additives.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11773
УДК: 664 696.4:613.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kharchova_ta_enerhetychna tsinnist.pdf932,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.