Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11773
Title: Харчова та енергетична цінність зернових батончиків
Other Titles: Nutritional and energy value of cereal bars
Authors: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Keywords: раціональне харчування;rational nutrition;зернові батончики;cereal bars;екструзійні технології;extrusion technology;харчова цінність;nutritional value;енергетична цінність;energy value
Issue Date: 2023
Publisher: Мукачівський державний університет
Citation: Надточій В. М. Харчова та енергетична цінність зернових батончиків / В. М. Надточій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 24 березня 2023 року. – Мукачево, 2023. – С. 38–40.
Abstract: У роботі висвітлені дослідження компонентного складу, харчової і енергетичної цінності зернових батончиків та встановлено, що основу продукту складають суміш зернових культур, зв’язуючий компонент, добавки.
Description: The work highlights the studies of the component composition, nutritional and energy value of cereal bars, and it is established that the basis of the product is a mixture of cereal crops, a binding component, and additives.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11773
metadata.dc.identifier.udc: 664 696.4:613.2
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kharchova_ta_enerhetychna tsinnist.pdf932,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.