Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11773
Title: | Харчова та енергетична цінність зернових батончиків |
Other Titles: | Nutritional and energy value of cereal bars |
Authors: | Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochii, Valentyna |
Keywords: | раціональне харчування;rational nutrition;зернові батончики;cereal bars;екструзійні технології;extrusion technology;харчова цінність;nutritional value;енергетична цінність;energy value |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Мукачівський державний університет |
Citation: | Надточій В. М. Харчова та енергетична цінність зернових батончиків / В. М. Надточій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 24 березня 2023 року. – Мукачево, 2023. – С. 38–40. |
Abstract: | У роботі висвітлені дослідження компонентного складу, харчової і енергетичної цінності зернових батончиків та встановлено, що основу продукту складають суміш зернових культур, зв’язуючий компонент, добавки. |
Description: | The work highlights the studies of the component composition, nutritional and energy value of cereal bars, and it is established that the basis of the product is a mixture of cereal crops, a binding component, and additives. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11773 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664 696.4:613.2 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kharchova_ta_enerhetychna tsinnist.pdf | 932,99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.