Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11773
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.date.accessioned2024-06-14T10:05:15Z-
dc.date.available2024-06-14T10:05:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНадточій В. М. Харчова та енергетична цінність зернових батончиків / В. М. Надточій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 24 березня 2023 року. – Мукачево, 2023. – С. 38–40.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11773-
dc.descriptionThe work highlights the studies of the component composition, nutritional and energy value of cereal bars, and it is established that the basis of the product is a mixture of cereal crops, a binding component, and additives.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі висвітлені дослідження компонентного складу, харчової і енергетичної цінності зернових батончиків та встановлено, що основу продукту складають суміш зернових культур, зв’язуючий компонент, добавки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університетuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectrational nutritionuk_UA
dc.subjectзернові батончикиuk_UA
dc.subjectcereal barsuk_UA
dc.subjectекструзійні технологіїuk_UA
dc.subjectextrusion technologyuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectенергетична цінністьuk_UA
dc.subjectenergy valueuk_UA
dc.titleХарчова та енергетична цінність зернових батончиківuk_UA
dc.title.alternativeNutritional and energy value of cereal barsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664 696.4:613.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kharchova_ta_enerhetychna tsinnist.pdf932,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.