Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 35.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2021
Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССР
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
2021
Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використання
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2021
Оцінка якості продукції бджільництва
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2022
Переробка рибних відходів та їх застосування
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2022
Методи обробки молока-сировини
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2022
Харчова цінність і якість охолодженої риби
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2022
Вплив підгодівлі бджіл глюкозно-фруктозним сиропом на кількість зібраної обніжки
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
2022
Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Sliusarenko, Sergii
2022
Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
Перегляд
Автор
11
Надточій, Валентина Миколаївна
9
Nadtochii, Valentyna
9
Rol, Nataliia
9
Роль, Наталія Валеріївна
7
Nedashkivska, Nataliia
7
Недашківська, Наталія Володимирівна
6
Слюсаренко, Сергій Володимирович
5
Tsekhmistrenko, Svitlana
5
Качан, Анатолій Дмитрович
5
Цехмістренко, Світлана Іванівна
.
далі >
Тема
6
heart
6
rabbits
6
кролі
6
серце
4
brain
4
мозок
3
enzymes
3
lipid peroxidation
3
longest back muscle
3
quality
.
далі >
за датою випуску
11
2023
9
2022
4
2019
4
2021
3
2020
1
2015
1
2017
1
2018
1
2024
Has File(s)
35
true