Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 35.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Фактори впливу на бактеріальне забруднення молокаНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2021Забезпечення основ безпечності та якості виготовлення напівфабрикатів системи НАССРСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii
2021Біотехнологічні методи екстракції хімозину та ефективність їх використанняБілий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2021Оцінка якості продукції бджільництваНедашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2022Переробка рибних відходів та їх застосуванняМерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2022Методи обробки молока-сировиниНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2022Харчова цінність і якість охолодженої рибиНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2022Вплив підгодівлі бджіл глюкозно-фруктозним сиропом на кількість зібраної обніжкиНедашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
2022Забезпечення якості та підходи до викриття фальсифікації, за товарознавчої оцінки натуральних вин, використовуваних в готельно-ресторанному бізнесіСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii
2022Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використанняНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia