Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми pork
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 16 із 16
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Optimization of meat carcasses cooling
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Чернишок, О.
;
Chernyushok, O.
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
2025
Risk-based control of identification of meat of slaughtered animals by color
Bogatko, Aliona
;
Богатко, Альона Федорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bukalova, Natalia
;
Букалова, Наталія Володимирівна
2023
Аналіз і удосконалення технології варених ковбас в умовах ТОВ «Алан»
Сорока, Вікторія Валентинівна
;
Soroka, Viktoriya
2023
Аналіз і удосконалення технології м’ясних консервів
Головченко, Тетяна Євгеніївна
;
Golovchenko, Tatiana
2014
Виробництво сирокопчених ковбас: навчальний фільм
Бєляков, Євгеній Валерійович
;
Beliakov, Yevhen
2011
Застосування експресного методу визначення безпечності м’ясної сировини за ветеринарно-санітарної оцінки
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Власенко, Володимир Максимович
;
Vlasenko, Volodymyr
;
Голуб, О.Ю.
;
Golub, O.
2017
Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м’ясі забійних тварин та м’ясопродуктах
Богатко, Надія Михайлівна
;
Богатко, Надежна Михайловна
;
Bogatko, Nadiа
;
Щуревич, Григорій Панасович
;
Щуревич, Григорий Афанасиевич
;
Schyrevuch, Gregory
;
Сахнюк, Наталья Іванівна
;
Сахнюк, Наталия Ивановна
;
Sahnuk, Natalia
;
Яценко, Іван Володимирович
;
Яценко, Иван Владимирович
;
Yatsenko, Ivan
2024
Організація виробництва варених ковбас
Поліщук, Анастасія Константинівна
;
Polishchuk, Anastasia
2024
Організація виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів
Коцюк, Максим Сергійович
;
Kotsyuk, Maksym
2024
Організація технології сосисок з сиром
Буценко, Роман Сергійович
;
Butsenko, Roman
2021
Оцінка формування споживчого попиту на ринку продукції свинарства
Шуст, Олена Анатоліївна
;
Shust, Olena
;
Паска, Ігор Миколайович
;
Paska, Ihor
;
Крисанов, Дмитро Федосович
;
Krysanov, Dmytro
;
Ібатуллін, Марат Ільдусович
;
Ibatullin, Marat
2021
Оцінювання показників природної резистентності, безпечності та якості продуктів забою за саркоптозу свиней
Лебединський, Євгеній Володимирович
;
Lebedynskyi, Evgenii
;
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
2024-04-24
Стан та шляхи покращення виробництва свинини в Україні
Тарасов, Дмитро Олександрович
;
Tarasov, Dmytro
;
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
;
Kuzmenko, Oksana
2023
Товарознавча оцінка та показники якості і безпечності продукту з свинини копчено-вареноговищого сорту «Шинка екстра»
Малахов, М.А.
;
Malakhov, M.
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2024-12
Удосконалення технології виробництва свинини у СФГ «Колосок» та її переробки у ТОВ «Київський м'ясокомбінат»
Кецик, Анатолій Михайлович
;
Ketsyk, Anatolii
2017
Шляхи покращення виробництва свинини у сучасних умовах господарювання
Титарьова, Олена Михайлівна
;
Tytariova, Olena