Перегляд зібрання за групою - Теми pork

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 16 із 16
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Optimization of meat carcasses coolingКепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Чернишок, О.; Chernyushok, O.; Федоров, Володимир Гаврилович; Fedorov, Volodymyr
2025Risk-based control of identification of meat of slaughtered animals by colorBogatko, Aliona; Богатко, Альона Федорівна; Mazur, Tetyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна
2023Аналіз і удосконалення технології варених ковбас в умовах ТОВ «Алан»Сорока, Вікторія Валентинівна; Soroka, Viktoriya
2023Аналіз і удосконалення технології м’ясних консервівГоловченко, Тетяна Євгеніївна; Golovchenko, Tatiana
2014Виробництво сирокопчених ковбас: навчальний фільмБєляков, Євгеній Валерійович; Beliakov, Yevhen
2011Застосування експресного методу визначення безпечності м’ясної сировини за ветеринарно-санітарної оцінкиБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Власенко, Володимир Максимович; Vlasenko, Volodymyr; Голуб, О.Ю.; Golub, O.
2017Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м’ясі забійних тварин та м’ясопродуктахБогатко, Надія Михайлівна; Богатко, Надежна Михайловна; Bogatko, Nadiа; Щуревич, Григорій Панасович; Щуревич, Григорий Афанасиевич; Schyrevuch, Gregory; Сахнюк, Наталья Іванівна; Сахнюк, Наталия Ивановна; Sahnuk, Natalia; Яценко, Іван Володимирович; Яценко, Иван Владимирович; Yatsenko, Ivan
2024Організація виробництва варених ковбасПоліщук, Анастасія Константинівна; Polishchuk, Anastasia
2024Організація виробництва м’ясних посічених напівфабрикатівКоцюк, Максим Сергійович; Kotsyuk, Maksym
2024Організація технології сосисок з сиромБуценко, Роман Сергійович; Butsenko, Roman
2021Оцінка формування споживчого попиту на ринку продукції свинарстваШуст, Олена Анатоліївна; Shust, Olena; Паска, Ігор Миколайович; Paska, Ihor; Крисанов, Дмитро Федосович; Krysanov, Dmytro; Ібатуллін, Марат Ільдусович; Ibatullin, Marat
2021Оцінювання показників природної резистентності, безпечності та якості продуктів забою за саркоптозу свинейЛебединський, Євгеній Володимирович; Lebedynskyi, Evgenii; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2024-04-24Стан та шляхи покращення виробництва свинини в УкраїніТарасов, Дмитро Олександрович; Tarasov, Dmytro; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana
2023Товарознавча оцінка та показники якості і безпечності продукту з свинини копчено-вареноговищого сорту «Шинка екстра»Малахов, М.А.; Malakhov, M.; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2024-12Удосконалення технології виробництва свинини у СФГ «Колосок» та її переробки у ТОВ «Київський м'ясокомбінат»Кецик, Анатолій Михайлович; Ketsyk, Anatolii
2017Шляхи покращення виробництва свинини у сучасних умовах господарюванняТитарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena