Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3686
Назва: | Виробництво сирокопчених ковбас: навчальний фільм |
Інші назви: | Production of fresh-smoked sausages: Educational film |
Автори: | Бєляков, Євгеній Валерійович Beliakov, Yevhen |
Ключові слова: | яловичина;beef;свинина;pork;ковбасні вироби;sausage products;технологічні процеси;technological diagrams;технологічні схеми;de-boning |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету |
Бібліографічний опис: | Виробництво сирокопчених ковбас: навчальний фільм [Електронний ресурс] / розроб. Є.В. Бєляков; Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету. 2014 |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний відеофільм розкриває тему "технологія виробництва сирокопчених ковбас", яка передбачена навчальною програмою з дисципліни "Технологія м'яса і м'ясних продуктів". Це дасть можливість ефективніше провести заняття та якісно засвоїти навчальний матеріал. Навчальий відеофільм можна використовувати для студентів вищих навчальних закладів, для учнів профтехучилищ та слухачів курсів підвищення кваліфікації. Він сприяє кращому засвоєнню матеріалу. Тривалість 22 хв. |
Опис: | The educational videofilm exposes the theme “Technology of fresh-smoked sausages manufacture”, which is foreseen by the syllabus in the subject “Technology of meat and meat products”. It will give an opportunity to conduct a class more effectively and to acquire the learning material qualitatively. The educational videofilm can be used for students of higher educational institutions, professional vocational schools and in-training courses. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3686 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyrobnyctvo syrokopchenyh kovbas.mpg | 1,08 GB | MPEG | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.