Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12236
Назва: Організація технології сосисок з сиром
Інші назви: Organization of technology of sausages with cheese
Автори: Буценко, Роман Сергійович
Butsenko, Roman
Ключові слова: сосиски;sausages;шпик;lard;сир;cheese;органолептичні показники;organoleptic indicators;м'ясо свинини;pork;яловичина;beef
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Буценко Р. С. Організація технології сосисок з сиром: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Н. Л. Ломова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 38 с.
Короткий огляд (реферат): Сосиски є популярним продуктом у багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні. Вони мають значний вплив на харчування людей завдяки своїм характеристикам та можливості швидкого приготування. Проведено технологічні розрахунки сировини та технологічного обладнання для технології виготовлення сосисок .з сиром Технологія виготовлення сосисок з сиром, заснована на використанні високоякісної сировини, точному дотриманні технологічних процесів та впровадженні інноваційного обладнання, забезпечує високу якість та безпеку продукції. Екологізація виробничих процесів та систематичний контроль на всіх етапах виробництва сприяють стійкості підприємства та збереженню навколишнього середовища. Інвестиції в сучасне обладнання та оптимізація технологічних процесів забезпечують економічну ефективність та конкурентоспроможність продукції на ринку.
Опис: Sausages are a popular product in many countries of the world, including Ukraine. They have a significant impact on people's nutrition due to their characteristics and the possibility of quick cooking. Technological calculations of raw materials and technological equipment for the production technology of sausages with cheese were carried out The technology of making sausages with cheese, based on the use of high-quality raw materials, strict adherence to technological processes and the introduction of innovative equipment, ensures high quality and safety of products. Greening of production processes and systematic control at all stages of production contribute to the sustainability of the enterprise and preservation of the environment. Investments in modern equipment and optimization of technological processes ensure economic efficiency and competitiveness of products on the market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12236
УДК: 637.523
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_tekhnolohii_sosysok.pdf460,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.