Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12236
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуценко, Роман Сергійович-
dc.contributor.authorButsenko, Roman-
dc.date.accessioned2024-07-18T11:05:21Z-
dc.date.available2024-07-18T11:05:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБуценко Р. С. Організація технології сосисок з сиром: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Н. Л. Ломова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12236-
dc.descriptionSausages are a popular product in many countries of the world, including Ukraine. They have a significant impact on people's nutrition due to their characteristics and the possibility of quick cooking. Technological calculations of raw materials and technological equipment for the production technology of sausages with cheese were carried out The technology of making sausages with cheese, based on the use of high-quality raw materials, strict adherence to technological processes and the introduction of innovative equipment, ensures high quality and safety of products. Greening of production processes and systematic control at all stages of production contribute to the sustainability of the enterprise and preservation of the environment. Investments in modern equipment and optimization of technological processes ensure economic efficiency and competitiveness of products on the market.uk_UA
dc.description.abstractСосиски є популярним продуктом у багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні. Вони мають значний вплив на харчування людей завдяки своїм характеристикам та можливості швидкого приготування. Проведено технологічні розрахунки сировини та технологічного обладнання для технології виготовлення сосисок .з сиром Технологія виготовлення сосисок з сиром, заснована на використанні високоякісної сировини, точному дотриманні технологічних процесів та впровадженні інноваційного обладнання, забезпечує високу якість та безпеку продукції. Екологізація виробничих процесів та систематичний контроль на всіх етапах виробництва сприяють стійкості підприємства та збереженню навколишнього середовища. Інвестиції в сучасне обладнання та оптимізація технологічних процесів забезпечують економічну ефективність та конкурентоспроможність продукції на ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсосискиuk_UA
dc.subjectsausagesuk_UA
dc.subjectшпикuk_UA
dc.subjectlarduk_UA
dc.subjectсирuk_UA
dc.subjectcheeseuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectм'ясо свининиuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.titleОрганізація технології сосисок з сиромuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of technology of sausages with cheeseuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.523uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_tekhnolohii_sosysok.pdf460,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.