Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12236
Title: | Організація технології сосисок з сиром |
Other Titles: | Organization of technology of sausages with cheese |
Authors: | Буценко, Роман Сергійович Butsenko, Roman |
Keywords: | сосиски;sausages;шпик;lard;сир;cheese;органолептичні показники;organoleptic indicators;м'ясо свинини;pork;яловичина;beef |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Буценко Р. С. Організація технології сосисок з сиром: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Н. Л. Ломова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 38 с. |
Abstract: | Сосиски є популярним продуктом у багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні. Вони мають значний вплив на харчування людей завдяки своїм характеристикам та можливості швидкого приготування. Проведено технологічні розрахунки сировини та технологічного обладнання для технології виготовлення сосисок .з сиром Технологія виготовлення сосисок з сиром, заснована на використанні високоякісної сировини, точному дотриманні технологічних процесів та впровадженні інноваційного обладнання, забезпечує високу якість та безпеку продукції. Екологізація виробничих процесів та систематичний контроль на всіх етапах виробництва сприяють стійкості підприємства та збереженню навколишнього середовища. Інвестиції в сучасне обладнання та оптимізація технологічних процесів забезпечують економічну ефективність та конкурентоспроможність продукції на ринку. |
Description: | Sausages are a popular product in many countries of the world, including Ukraine. They have a significant impact on people's nutrition due to their characteristics and the possibility of quick cooking. Technological calculations of raw materials and technological equipment for the production technology of sausages with cheese were carried out The technology of making sausages with cheese, based on the use of high-quality raw materials, strict adherence to technological processes and the introduction of innovative equipment, ensures high quality and safety of products. Greening of production processes and systematic control at all stages of production contribute to the sustainability of the enterprise and preservation of the environment. Investments in modern equipment and optimization of technological processes ensure economic efficiency and competitiveness of products on the market. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12236 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.523 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_tekhnolohii_sosysok.pdf | 460,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.