Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми inulin
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 11 із 11
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах Філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРАФУД» Київської області
Романовський, Валерій Валентинович
;
Romanovsky, Valeriy
2011
Біотехнологія одержання пребіотиків –олігоцукрів з рослинної сировини
Маляр, Дмитро Дмитрович
;
Malyar, Dmitry
;
Шадура, Юрій Миколайович
;
Shadura, Yurii
;
Бітюцький, Володимир Семенович
;
Bityutskii, Volodymyr
2023
Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Особливості виробництва м'якого морозива
Романовський, Валерій Валентинович
;
Romanovsky, Valerii
;
Трофіменко, Роман Олександрович
;
Trofimenko, Roman
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochiі, Valentyna
2021
Перспективы применения инулина в молочных продуктах
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
2019
Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Технологія низькокалорійного молочного морозива
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2019
Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Інноваційні підходи у виробництві морозива
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
2019
Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy