Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4608
Назва: | Інноваційні підходи у виробництві морозива |
Інші назви: | Innovative approaches in ice cream production |
Автори: | Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Oksana Федорук, Наталія Миколаївна Fedoruk, Natalia |
Ключові слова: | суха суміш для морозива;концентрат сироваткових білків;інулін;збитість;опір до танення;гедонічний метод оцінювання;dry ice cream mix;whey protein concentrate;inulin;whipped;melting resistance;hedonic evaluation method |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Гребельник О.П. Інноваційні підходи у виробництві морозива / О.П.Гребельник, Н.М.Федорук // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: міжнародна науково-практична конференція 31 жовтня 2019 року .- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- С. 35-37. |
Короткий огляд (реферат): | Створено суху суміш для морозива підвищеної біологічної цінності. Для забезпечення повноцінними білками у склад рецептури додається концентрат сироваткових білків у кількості 15,0±1,5 %. Як пребіотик використовується інулін у кількості 2,0 %. Внесені компоненти забезпечують ніжну однорідну консистенцію зі збитістю 45,0±2,0 %. Органолептичне дослідження гедонічним методом мало кореляцію з фізико-хімічними показниками |
Опис: | A dry blend for high biological value ice cream was created. Serum protein concentrate of 15.0 ± 1.5% is added to the formulation to provide complete proteins. 2.0% of inulin is used as a prebiotic. The introduced components provide a gentle homogeneous consistency with a crush of 45.0 ± 2.0%. Organoleptic examination by hedonic method had correlation with physicochemical parameters |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4608 |
УДК: | 663.674 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiini_pidkhody.pdf | 955,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.