Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13535
Назва: | Особливості виробництва м'якого морозива |
Інші назви: | Features of soft ice cream production |
Автори: | Романовський, Валерій Валентинович Romanovsky, Valerii Трофіменко, Роман Олександрович Trofimenko, Roman Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochiі, Valentyna |
Ключові слова: | м'яке морозиво;soft ice cream;концентрат сироваткового білка;whey protein concentrate;інулін;inulin;ксиліт;xylitol;функціональні властивості;functional properties |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Романовський В.В. Особливості виробництва м'якого морозива / В.В. Романовський, Р.О. Трофіменко, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 97 – 99. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі для створення нового виду низькокалорійного м'якого морозива з функціональними властивостями використовували концентрат сироваткового білка, інулін та ксиліт. |
Опис: | The work used whey protein concentrate, inulin, and xylitol to create a new type of low-calorie soft ice cream with functional properties. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13535 |
УДК: | 663.674:664.032 (076) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
osoblyvosti_vyrobiunytstva.pdf | 840,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.