Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13535
Назва: Особливості виробництва м'якого морозива
Інші назви: Features of soft ice cream production
Автори: Романовський, Валерій Валентинович
Romanovsky, Valerii
Трофіменко, Роман Олександрович
Trofimenko, Roman
Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochiі, Valentyna
Ключові слова: м'яке морозиво;soft ice cream;концентрат сироваткового білка;whey protein concentrate;інулін;inulin;ксиліт;xylitol;функціональні властивості;functional properties
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Романовський В.В. Особливості виробництва м'якого морозива / В.В. Романовський, Р.О. Трофіменко, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 97 – 99.
Короткий огляд (реферат): У роботі для створення нового виду низькокалорійного м'якого морозива з функціональними властивостями використовували концентрат сироваткового білка, інулін та ксиліт.
Опис: The work used whey protein concentrate, inulin, and xylitol to create a new type of low-calorie soft ice cream with functional properties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13535
УДК: 663.674:664.032 (076)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosti_vyrobiunytstva.pdf840,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.