Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13535
Title: | Особливості виробництва м'якого морозива |
Other Titles: | Features of soft ice cream production |
Authors: | Романовський, Валерій Валентинович Romanovsky, Valerii Трофіменко, Роман Олександрович Trofimenko, Roman Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochiі, Valentyna |
Keywords: | м'яке морозиво;soft ice cream;концентрат сироваткового білка;whey protein concentrate;інулін;inulin;ксиліт;xylitol;функціональні властивості;functional properties |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Романовський В.В. Особливості виробництва м'якого морозива / В.В. Романовський, Р.О. Трофіменко, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 97 – 99. |
Abstract: | У роботі для створення нового виду низькокалорійного м'якого морозива з функціональними властивостями використовували концентрат сироваткового білка, інулін та ксиліт. |
Description: | The work used whey protein concentrate, inulin, and xylitol to create a new type of low-calorie soft ice cream with functional properties. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13535 |
metadata.dc.identifier.udc: | 663.674:664.032 (076) |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
osoblyvosti_vyrobiunytstva.pdf | 840,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.