Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13535
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРомановський, Валерій Валентинович-
dc.contributor.authorRomanovsky, Valerii-
dc.contributor.authorТрофіменко, Роман Олександрович-
dc.contributor.authorTrofimenko, Roman-
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochiі, Valentyna-
dc.date.accessioned2025-02-10T10:48:49Z-
dc.date.available2025-02-10T10:48:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРомановський В.В. Особливості виробництва м'якого морозива / В.В. Романовський, Р.О. Трофіменко, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 97 – 99.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13535-
dc.descriptionThe work used whey protein concentrate, inulin, and xylitol to create a new type of low-calorie soft ice cream with functional properties.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі для створення нового виду низькокалорійного м'якого морозива з функціональними властивостями використовували концентрат сироваткового білка, інулін та ксиліт.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм'яке морозивоuk_UA
dc.subjectsoft ice creamuk_UA
dc.subjectконцентрат сироваткового білкаuk_UA
dc.subjectwhey protein concentrateuk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectinulinuk_UA
dc.subjectксилітuk_UA
dc.subjectxylitoluk_UA
dc.subjectфункціональні властивостіuk_UA
dc.subjectfunctional propertiesuk_UA
dc.titleОсобливості виробництва м'якого морозиваuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of soft ice cream productionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc663.674:664.032 (076)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosti_vyrobiunytstva.pdf840,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.