Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13535
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романовський, Валерій Валентинович | - |
dc.contributor.author | Romanovsky, Valerii | - |
dc.contributor.author | Трофіменко, Роман Олександрович | - |
dc.contributor.author | Trofimenko, Roman | - |
dc.contributor.author | Надточій, Валентина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Nadtochiі, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-10T10:48:49Z | - |
dc.date.available | 2025-02-10T10:48:49Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Романовський В.В. Особливості виробництва м'якого морозива / В.В. Романовський, Р.О. Трофіменко, В.М. Надточій // Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук. – практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 97 – 99. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13535 | - |
dc.description | The work used whey protein concentrate, inulin, and xylitol to create a new type of low-calorie soft ice cream with functional properties. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі для створення нового виду низькокалорійного м'якого морозива з функціональними властивостями використовували концентрат сироваткового білка, інулін та ксиліт. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | м'яке морозиво | uk_UA |
dc.subject | soft ice cream | uk_UA |
dc.subject | концентрат сироваткового білка | uk_UA |
dc.subject | whey protein concentrate | uk_UA |
dc.subject | інулін | uk_UA |
dc.subject | inulin | uk_UA |
dc.subject | ксиліт | uk_UA |
dc.subject | xylitol | uk_UA |
dc.subject | функціональні властивості | uk_UA |
dc.subject | functional properties | uk_UA |
dc.title | Особливості виробництва м'якого морозива | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of soft ice cream production | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 663.674:664.032 (076) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
osoblyvosti_vyrobiunytstva.pdf | 840,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.