Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2953
Назва: Біотехнологія одержання пребіотиків –олігоцукрів з рослинної сировини
Інші назви: Biotehnology receiving prebiotics – oligosaccharides from plant materials
Автори: Маляр, Дмитро Дмитрович
Malyar, Dmitry
Шадура, Юрій Миколайович
Shadura, Yurii
Бітюцький, Володимир Семенович
Bityutskii, Volodymyr
Ключові слова: пребіотики;інулін;фруктоолігоцукри;пектин;топінамбур;ультафільтрація;нанофільтрація;inulin;prebiotic;pectin;fructo-oligosaccharides;ultafiltration;Jerusalem artichoke;nanofiltration
Дата публікації: 2011
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Маляр Д.Д. Біотехнологія одержання пребіотиків –олігоцукрів з рослинної сировини // Д.Д.Маляр, Ю.М.Шадура, В.С.Бітюцький // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.6(88) .- С. 83-87.
Короткий огляд (реферат): Розроблена ресурсозберігаюча біотехнологія одержання пребіотичного комплексу з використанням мембранних технологій та екологічно нешкідливих біокаталізаторів спрямованої дії для одержання пребіотиків із необхідними властивостями.
Опис: Developed biotechnology of obtaining a new prebiotic complex, which contains fruktozany different molecular weight and pectin. The technology involves the use of enzymatic transformation bitehnology rostitelnogo raw materials. In order to intensify the bioconversion of raw materials and production of prebiotics required molecular weight enzyme complex proposed to use controlled conditions, and biocatalysis. Proved the feasibility of using ultra- and nanofiltration for purification and concentration of prebiotic final product. .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2953
УДК: 602.4:636.4.087.7
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biotekhnolohiia_oderzhannia.pdf512,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.