Наукові публікації : [269] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 269
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025-07-14Aspects of research on the protein composition of cricket flourSereda, Olha; Середа, Ольга Григорівна; Melnyk, Oksana; Мельник, Оксана Ульянівна; Rudakova, Tetiana; Рудакова, Тетяна Василівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Bokovetc, Serhiy; Боковець, Сергій Петрович; Shkaraputa, Roman; Шкарапута, Роман Васильович; Mayak, Olha; Маяк, Ольга Анатоліївна; Fedak, Natalia; Федак, Наталія Василівна; Piddubnyi, Volodymyr; Піддубний, Володимир Анатолійович; Yevchuk, Yana; Євчук, Яна Василівна
2025Вплив антиоксиданту таксифоліну на показники якості та безпечності молочних десертів протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Седень, Ірина Анатоліївна; Seden, Iryna; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Бобокало, Сергій Вікторович; Bobokalo, Serhii; Соломон, Алла Миколаївна; Solomon, Alla
2025Дослідження біологічної цінності молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Седень, Ірина Анатоліївна; Seden, Iryna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2025Аналіз біотехнології виробництва глутамінової кислотиСидоренко, Олександр Романович; Sydorenko, Oleksandr; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2025Аналіз біотехнології виробництва вітаміну АСтепанюк, Дмитро Ігорович; Stepaniuk, Dmytro; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2025Діяльність у сфері інтелектуальної власностіКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2025Дослідження вмісту молочнокислих бактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Седень, Ірина Анатоліївна; Seden, Iryna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Біотехнологічні чинники за культивування личинок ChironomusКарташов, Ігор Миколайович; Kartashov, Ihor; Забіран, Катерина Костянтинівна; Zabiran, Kateryna; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2024Біологічна цінність молока за рахунок натуральних компонентівКрижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna
2024Пролонгування зберігання пастеризованого молока за додавання екстракту кориці (cinnamomum burmannii).Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna
2024Штами пробіотиків у технології виробництва м’ясних продуктівКрижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna
2024Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбасКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia
2024Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробівКрижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Фіалковська, Лариса Володимирівна; Fialkovsks, Larisa
2022Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десертуКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Іваніщева, Ольга Анатоліївна; Ivanishcheva, Olga
2024Удосконалення технології молока питного пастеризованогоГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2024Вплив бактеріальних стартових культур на якісні показники готових виробів сирокопчених ковбасТараненко, Дмитро Анатолійович; Taranenko, Dmytro; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2024Удосконалення технології сиркових десертівГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Куніченко, Віталій Станіславович; Kunichenko, Vitaliy; Іораш, Сергій Миколайович; Iorash, Serhiy
2024Сучасні підходи у виробництві сухих десертних сумішейГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Ліповцов, Олександр Віталійович; Lipovtsov, Oleksandr
2024Синтез нових біотехнологічних наногібридів селену та оцінювання ризику бактерій із мультирезистентністю: огляд літературиЦехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2024Дослідження структурно-механічних характеристик молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Осіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Бовкун, Алла Олександрівна; Bovkun, Alla
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 269