Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14153
Назва: Аналіз біотехнології виробництва вітаміну А
Інші назви: Analysis of vitamin A production biotechnology
Автори: Степанюк, Дмитро Ігорович
Stepaniuk, Dmytro
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Ключові слова: Blakeslea Trispora;Blakeslea Trispora;вітамін А;vitamin A;бетакаротин;beta-carotene;поживне середовище;nutrient medium;біосинтез;biosynthesis
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Степанюк Д. І. Аналіз біотехнології виробництва вітаміну А / Д. І. Степанюк, О. С. Цехмістренко // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 23 квітня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - C. 63-65.
Короткий огляд (реферат): Розглянуті біологічні ефекти каротиноїдів, організми, здатні їх біотехнологічно синтезувати, та етапи отримання цільового препарату.
Опис: The biological effects of carotenoids, organisms capable of biotechnologically synthesizing them, and the stages of obtaining the target drug are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14153
УДК: 573.6:577.161.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_biotekhnolohii.pdf640,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.