Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14153
Назва: | Аналіз біотехнології виробництва вітаміну А |
Інші назви: | Analysis of vitamin A production biotechnology |
Автори: | Степанюк, Дмитро Ігорович Stepaniuk, Dmytro Цехмістренко, Оксана Сергіївна Tsekhmistrenko, Оksana |
Ключові слова: | Blakeslea Trispora;Blakeslea Trispora;вітамін А;vitamin A;бетакаротин;beta-carotene;поживне середовище;nutrient medium;біосинтез;biosynthesis |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Степанюк Д. І. Аналіз біотехнології виробництва вітаміну А / Д. І. Степанюк, О. С. Цехмістренко // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 23 квітня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - C. 63-65. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуті біологічні ефекти каротиноїдів, організми, здатні їх біотехнологічно синтезувати, та етапи отримання цільового препарату. |
Опис: | The biological effects of carotenoids, organisms capable of biotechnologically synthesizing them, and the stages of obtaining the target drug are considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14153 |
УДК: | 573.6:577.161.1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
analiz_biotekhnolohii.pdf | 640,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.