Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15230| Назва: | Аналіз споживання рибних пресервів в Україні |
| Інші назви: | Analysis of consumption of fish preserves in Ukraine |
| Автори: | Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesia Федорук, Наталія Миколаївна Fedoruk, Nataliia Бублик, Володимир Володимирович Bublyk, Volodymyr |
| Ключові слова: | рибні пресерви;імпорт;споживання;технологія;fish preserves;import;consumption;technology |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Король-Безпала Л.П. Аналіз споживання рибних пресервів в Україні / Л.П. Король-Безпала, Н.М. Федорук, В.В. Бублик // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). – Біла Церква, 2025. – С. 45-47. |
| Короткий огляд (реферат): | Споживання рибних пресервів в Україні характеризується високою чутливістю до цінових коливань та істотною залежністю від імпорту, причому домінуючими факторами, що впливають на вибір споживача, є вартість, тривалий термін зберігання та зручність продукту. |
| Опис: | Canned fish consumption in Ukraine is highly sensitive to price fluctuations. It relies heavily on imports, with the dominant factors influencing consumer choice being cost, shelf life, and convenience. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15230 |
| УДК: | 664.95 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Analiz_spozhyvannia.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.