Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15230
Назва: Аналіз споживання рибних пресервів в Україні
Інші назви: Analysis of consumption of fish preserves in Ukraine
Автори: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Nataliia
Бублик, Володимир Володимирович
Bublyk, Volodymyr
Ключові слова: рибні пресерви;імпорт;споживання;технологія;fish preserves;import;consumption;technology
Дата публікації: 2025
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Король-Безпала Л.П. Аналіз споживання рибних пресервів в Україні / Л.П. Король-Безпала, Н.М. Федорук, В.В. Бублик // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). – Біла Церква, 2025. – С. 45-47.
Короткий огляд (реферат): Споживання рибних пресервів в Україні характеризується високою чутливістю до цінових коливань та істотною залежністю від імпорту, причому домінуючими факторами, що впливають на вибір споживача, є вартість, тривалий термін зберігання та зручність продукту.
Опис: Canned fish consumption in Ukraine is highly sensitive to price fluctuations. It relies heavily on imports, with the dominant factors influencing consumer choice being cost, shelf life, and convenience.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15230
УДК: 664.95
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_spozhyvannia.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.