Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15230
Title: Аналіз споживання рибних пресервів в Україні
Other Titles: Analysis of consumption of fish preserves in Ukraine
Authors: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Nataliia
Бублик, Володимир Володимирович
Bublyk, Volodymyr
Keywords: рибні пресерви;імпорт;споживання;технологія;fish preserves;import;consumption;technology
Issue Date: 2025
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Король-Безпала Л.П. Аналіз споживання рибних пресервів в Україні / Л.П. Король-Безпала, Н.М. Федорук, В.В. Бублик // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). – Біла Церква, 2025. – С. 45-47.
Abstract: Споживання рибних пресервів в Україні характеризується високою чутливістю до цінових коливань та істотною залежністю від імпорту, причому домінуючими факторами, що впливають на вибір споживача, є вартість, тривалий термін зберігання та зручність продукту.
Description: Canned fish consumption in Ukraine is highly sensitive to price fluctuations. It relies heavily on imports, with the dominant factors influencing consumer choice being cost, shelf life, and convenience.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15230
metadata.dc.identifier.udc: 664.95
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_spozhyvannia.pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.