Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15230
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol-Bezpala, Lesia-
dc.contributor.authorФедорук, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorFedoruk, Nataliia-
dc.contributor.authorБублик, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorBublyk, Volodymyr-
dc.date.accessioned2025-12-18T11:28:02Z-
dc.date.available2025-12-18T11:28:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКороль-Безпала Л.П. Аналіз споживання рибних пресервів в Україні / Л.П. Король-Безпала, Н.М. Федорук, В.В. Бублик // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). – Біла Церква, 2025. – С. 45-47.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15230-
dc.descriptionCanned fish consumption in Ukraine is highly sensitive to price fluctuations. It relies heavily on imports, with the dominant factors influencing consumer choice being cost, shelf life, and convenience.uk_UA
dc.description.abstractСпоживання рибних пресервів в Україні характеризується високою чутливістю до цінових коливань та істотною залежністю від імпорту, причому домінуючими факторами, що впливають на вибір споживача, є вартість, тривалий термін зберігання та зручність продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectрибні пресервиuk_UA
dc.subjectімпортuk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectfish preservesuk_UA
dc.subjectimportuk_UA
dc.subjectconsumptionuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleАналіз споживання рибних пресервів в Україніuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of consumption of fish preserves in Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.95uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_spozhyvannia.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.