Наукові публікації : [268] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 268
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Група крові та характерСавенко, Галина Володимирівна; Savenko, Halyna; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2013Харчові добавкиМацюченко, Олександр Миколайович; Matsuchenko, Alexander; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2013Інсулін, його синтез та функціїТишківська, Анна Михайлівна; Tyshkivska, Anna; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2012Вплив кадмію на організмВоробйов, Вадим Вадимович; Vorobyov, Vadim; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2012Застосування алкалоїдів у ветеринарії та медициніСунгуров, Павло Валерійович; Sungurov, Pavlo; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2007Процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2008Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройствеНарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy
2022Молочні консерви: чинники підвищення збереженостіМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Cинтез наночастинок селену з використанням “зелених” технологійЦехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Oksana; Бітюцький, Володимир Семенович; Bityutskii, Volodymyr; Цехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana; Співак, Микола Якович; Spivak, Mykola; Тимошок, Наталія Олександрівна; Tymoshok, Natalia; Демченко, Олександр Анатолійович; Demchenko, Alexander
2022Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітейМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2022Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складомРоманчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor
2022Аналіз споживання меду в УкраїніКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Стах, Богдан Євгенович; Stach, Bogdan
2022Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan
2022Морфологічні показники інкубаційних яєць курей за впливу сполук селенуВакула, Богдан Володимирович; Vakula, Bogdan; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana
2022Біоакумуляція Селену дощовими черв'яками (Eisenia Fetida) у вермікомпостуванніЦехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Oksana; Онищенко, Любов Степанівна; Onyshchenko, Liubov; Шулько, Ольга Павлівна; Shulko, Olha
2022Технологія низькокалорійного молочного морозиваМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2021Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet EnzymesBilyi, Vadym; Білий, Вадим Юрійович; Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна
2021Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storageMinorova, Antonina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Verbytskyi, Sergii; Вербицький, Сергій Борисович; Danylenko, Svitlana; Даниленко, Світлана Григорівна; Krushelnytska, Natalia; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Potemska, Oksana; Потемська, Оксана Володимирівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2021Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукціїЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey
2021Перспективы применения инулина в молочных продуктахКалинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 268