Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 28.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозиваРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметріїМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішейРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктівВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жируВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Активність води – якісний показник молочних консервівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storageMinorova, Antonina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Verbytskyi, Sergii; Вербицький, Сергій Борисович; Danylenko, Svitlana; Даниленко, Світлана Григорівна; Krushelnytska, Natalia; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Potemska, Oksana; Потемська, Оксана Володимирівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович