Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 41-50 зі 88.
назад
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
9
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Якісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробки
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Федорук, Юрій Васильович
;
Fedoruk, Yurii
2017
Формування теоретичного каркасу екотрофології як науки про стале харчування
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2006
Екотрофологія як міждисциплінарний холістичний підхід до вирішення проблем харчування людини
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Барановський, Михайло Миколайович
;
Baranovski, Mykhailo
2021
Мікробіологічний склад посліду птиці за його компостування із біодеструктором
Осіпенко, Інна Станіславівна
;
Osipenko, Inna
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2021
Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока
Цебро, Анастасія Дмитрівна
;
Tsebro, Anastasia
2021
Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Активність води – якісний показник молочних консервів
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2017
Визначення амінокислотного складу білкової добавки з метою використання її для поживного середовища личинки Chironomus
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2017
Амінокислотний склад білкової добавки як складової поживного середовища для личинки chironomus
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
Перегляд
Автор
32
Narizhniy, Serhiy
27
Наріжний, Сергій Анатолійович
17
Zagoruy, Ludmila
15
Загоруй, Людмила Петрівна
13
Minorova, Antonina
13
Король-Безпала, Леся Петрівна
13
Мінорова, Антоніна Володимирівна
12
Rudakova, Tetiana
12
Рудакова, Тетяна Василівна
11
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
.
далі >
Тема
9
nutrient medium
9
поживне середовище
8
Chironomus larvae
7
антиоксиданти
7
окиснення
6
dispersion
6
emulsion
6
fat globules
6
inulin
6
milk fat
.
далі >
за датою випуску
39
2020 - 2024
40
2010 - 2019
9
2006 - 2009