Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7000
Назва: Мікробіологічний склад посліду птиці за його компостування із біодеструктором
Інші назви: Microbiological composition of poultry manure during its composting with a biodestructor
Автори: Осіпенко, Інна Станіславівна
Osipenko, Inna
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Ключові слова: мезофільний режим;термофільний режим;Bacillus spp.;Streptococcus;Staphylococcus;Clostridium;mesophilic regime;thermophilic regime
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Осіпенко І. В. Мікробіологічний склад посліду птиці за його компостування із біодеструктором / І. В. Осіпенко, С. В. Мерзлов // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 5-6.
Короткий огляд (реферат): З метою прискорення компостування посліду птиці використовують мікробіологічні препарати (біодеструктори). За 60 добового компостування посліду птиці із додаванням різних доз біодеструктора встановлено підвищення показника КМАФАнМ та кількості бактерій Bacillus spp. у біомасівідносно контролю де не використовували біодеструктор.
Опис: In order to accelerate the composting of bird droppings, microbiological preparations (biodestructors) are used. At 60-day composting of poultry manure with the addition of various doses of biodestructor, an increase in the rate of KMAFANM and the number of bacteria Bacillus spp. in biomass relative to control samples where no biodestructor was used.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7000
УДК: 579.64:631.861/.879.4:636.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiolohichnyi_sklad.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.