Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7049
Назва: Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока
Інші назви: Physico-chemical and organoleptic parameters of vegetable milk
Автори: Цебро, Анастасія Дмитрівна
Tsebro, Anastasia
Ключові слова: функціональні продукти харчування;рослинний напій;кокосове молоко;мигдальне молоко;вівсяне молоко;коров’яче молоко
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Цебро А. Д. Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока / А. Д. Цебро // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 39-41.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень фізико-хімічних та органолептичних показників якості різних рослинних напоїв: кокосового, мигдального та вівсяного, а також проведено аналіз та порівняння з коров’ячим молоком.
Опис: The results of researches of physicochemical and organoleptic indicators of quality of various vegetable drinks: coconut, almond and oat are resulted, and also the analysis and comparison with cow's milk is carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7049
УДК: 664:637.12
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fizyko-khimichni_ta_orhan.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.