Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7049
Назва: | Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока |
Інші назви: | Physico-chemical and organoleptic parameters of vegetable milk |
Автори: | Цебро, Анастасія Дмитрівна Tsebro, Anastasia |
Ключові слова: | функціональні продукти харчування;рослинний напій;кокосове молоко;мигдальне молоко;вівсяне молоко;коров’яче молоко |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Цебро А. Д. Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока / А. Д. Цебро // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 39-41. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень фізико-хімічних та органолептичних показників якості різних рослинних напоїв: кокосового, мигдального та вівсяного, а також проведено аналіз та порівняння з коров’ячим молоком. |
Опис: | The results of researches of physicochemical and organoleptic indicators of quality of various vegetable drinks: coconut, almond and oat are resulted, and also the analysis and comparison with cow's milk is carried out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7049 |
УДК: | 664:637.12 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fizyko-khimichni_ta_orhan.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.