Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7049
Title: Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока
Other Titles: Physico-chemical and organoleptic parameters of vegetable milk
Authors: Цебро, Анастасія Дмитрівна
Tsebro, Anastasia
Keywords: функціональні продукти харчування;рослинний напій;кокосове молоко;мигдальне молоко;вівсяне молоко;коров’яче молоко
Issue Date: 2021
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Цебро А. Д. Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока / А. Д. Цебро // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 39-41.
Abstract: Наведено результати досліджень фізико-хімічних та органолептичних показників якості різних рослинних напоїв: кокосового, мигдального та вівсяного, а також проведено аналіз та порівняння з коров’ячим молоком.
Description: The results of researches of physicochemical and organoleptic indicators of quality of various vegetable drinks: coconut, almond and oat are resulted, and also the analysis and comparison with cow's milk is carried out.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7049
metadata.dc.identifier.udc: 664:637.12
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fizyko-khimichni_ta_orhan.pdf1,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.