Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7049
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦебро, Анастасія Дмитрівна-
dc.contributor.authorTsebro, Anastasia-
dc.date.accessioned2021-12-07T18:02:34Z-
dc.date.available2021-12-07T18:02:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЦебро А. Д. Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока / А. Д. Цебро // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 39-41.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7049-
dc.descriptionThe results of researches of physicochemical and organoleptic indicators of quality of various vegetable drinks: coconut, almond and oat are resulted, and also the analysis and comparison with cow's milk is carried out.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати досліджень фізико-хімічних та органолептичних показників якості різних рослинних напоїв: кокосового, мигдального та вівсяного, а також проведено аналіз та порівняння з коров’ячим молоком.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectфункціональні продукти харчуванняuk_UA
dc.subjectрослинний напійuk_UA
dc.subjectкокосове молокоuk_UA
dc.subjectмигдальне молокоuk_UA
dc.subjectвівсяне молокоuk_UA
dc.subjectкоров’яче молокоuk_UA
dc.titleФізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молокаuk_UA
dc.title.alternativePhysico-chemical and organoleptic parameters of vegetable milkuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664:637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fizyko-khimichni_ta_orhan.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.