Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5895
Назва: Якісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробки
Інші назви: Qualitative indicators of melange from African ostrich eggs depending on the modes of heat treatment
Автори: Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Natalia
Федорук, Юрій Васильович
Fedoruk, Yurii
Ключові слова: яйця страусів африканських;African ostrich eggs;меланж;melange;режими заморожування;freezing modes
Дата публікації: 2020
Видавництво: Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”
Бібліографічний опис: Федорук Н.М. Якісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробки / Н.М.Федорук, Ю.В.Федорук / Fundamental and applied research in the modern world: Abstracts of II International Scientific and Practical Conference Boston, USA 23-25 September 2020 .- Boston, 2020 .- С. 542-544.
Короткий огляд (реферат): Після сенсорного аналізу меланжу було виявлено, що показники продукту в замороженому стані не відрізнялися між собою не залежно від режиму та температури заморожування. Вміст вологи меланжу після розморожування в усіх групах майже на одному рівні і склав при 2-му та 4-му дослідних режимах 74,0 %, а 1-му і 3-му режимах, відповідно – 75,0 %, що на 1,3 % більше.
Опис: After sensory analysis of the melange, it was found that the indicators of the product in the frozen state did not differ from each other depending on the mode and freezing temperature. Moisture content of melange after thawing in all groups almost at the same level and amounted to the 2nd and In the 4th experimental modes 74.0%, and in the 1st and 3rd modes, respectively - 75.0%, which 1.3% more.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5895
ISBN: 978-1-73981-124-2
УДК: 637.4: 664.8.037.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakisni_pokaznyky.pdf923,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.