Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5895
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорук, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorFedoruk, Natalia-
dc.contributor.authorФедорук, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorFedoruk, Yurii-
dc.date.accessioned2021-03-15T19:07:02Z-
dc.date.available2021-03-15T19:07:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФедорук Н.М. Якісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробки / Н.М.Федорук, Ю.В.Федорук / Fundamental and applied research in the modern world: Abstracts of II International Scientific and Practical Conference Boston, USA 23-25 September 2020 .- Boston, 2020 .- С. 542-544.uk_UA
dc.identifier.isbn978-1-73981-124-2-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5895-
dc.descriptionAfter sensory analysis of the melange, it was found that the indicators of the product in the frozen state did not differ from each other depending on the mode and freezing temperature. Moisture content of melange after thawing in all groups almost at the same level and amounted to the 2nd and In the 4th experimental modes 74.0%, and in the 1st and 3rd modes, respectively - 75.0%, which 1.3% more.uk_UA
dc.description.abstractПісля сенсорного аналізу меланжу було виявлено, що показники продукту в замороженому стані не відрізнялися між собою не залежно від режиму та температури заморожування. Вміст вологи меланжу після розморожування в усіх групах майже на одному рівні і склав при 2-му та 4-му дослідних режимах 74,0 %, а 1-му і 3-му режимах, відповідно – 75,0 %, що на 1,3 % більше.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherScientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”uk_UA
dc.subjectяйця страусів африканськихuk_UA
dc.subjectAfrican ostrich eggsuk_UA
dc.subjectмеланжuk_UA
dc.subjectmelangeuk_UA
dc.subjectрежими заморожуванняuk_UA
dc.subjectfreezing modesuk_UA
dc.titleЯкісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробкиuk_UA
dc.title.alternativeQualitative indicators of melange from African ostrich eggs depending on the modes of heat treatmentuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.4: 664.8.037.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakisni_pokaznyky.pdf923,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.