Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5895
Title: | Якісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробки |
Other Titles: | Qualitative indicators of melange from African ostrich eggs depending on the modes of heat treatment |
Authors: | Федорук, Наталія Миколаївна Fedoruk, Natalia Федорук, Юрій Васильович Fedoruk, Yurii |
Keywords: | яйця страусів африканських;African ostrich eggs;меланж;melange;режими заморожування;freezing modes |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua” |
Citation: | Федорук Н.М. Якісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробки / Н.М.Федорук, Ю.В.Федорук / Fundamental and applied research in the modern world: Abstracts of II International Scientific and Practical Conference Boston, USA 23-25 September 2020 .- Boston, 2020 .- С. 542-544. |
Abstract: | Після сенсорного аналізу меланжу було виявлено, що показники продукту в замороженому стані не відрізнялися між собою не залежно від режиму та температури заморожування. Вміст вологи меланжу після розморожування в усіх групах майже на одному рівні і склав при 2-му та 4-му дослідних режимах 74,0 %, а 1-му і 3-му режимах, відповідно – 75,0 %, що на 1,3 % більше. |
Description: | After sensory analysis of the melange, it was found that the indicators of the product in the frozen state did not differ from each other depending on the mode and freezing temperature. Moisture content of melange after thawing in all groups almost at the same level and amounted to the 2nd and In the 4th experimental modes 74.0%, and in the 1st and 3rd modes, respectively - 75.0%, which 1.3% more. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5895 |
ISBN: | 978-1-73981-124-2 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.4: 664.8.037.5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yakisni_pokaznyky.pdf | 923,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.