Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
Пропедевтики та медицини внутрішніх хвороб тварин і птиці ім. В.І. Левченка
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 16.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Безпечність та якість продуктів тваринного походження
Гвяздовський, Роман Миколайович
;
Gviazdovskyy, Roman
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Утеченко, Микола Валентинович
;
Utechenko, Mykola
2020
Аналізування безпечності та якості продуктів тваринного походження
Гвяздовський, Роман Миколайович
;
Gviazdovskyy, Roman
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Утеченко, Микола Валентинович
;
Utechenko, Mykola
2020
Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та переваги
Покидько, Аліна Михайлівна
;
Pokydko, Alina
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2019
Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесу
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2018
Критерії оцінки безпечності та якості м’яса птиці
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Мельник, Андрій Юрійович
;
Melnyk, Andriy
;
Богатко, Леонід Мечиславович
;
Bogatko, Leonid
2018
Вимоги щодо запровадження системи простежування у харчовому ланцюгу
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Богатко, Леонід Мечиславович
;
Bogatko, Leonid
;
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prylipko, Tatyana
2018
Санітарно-гігієнічна експертиза меду – запорука якості та його безпечності
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
2020
Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменів
Уманець, Юлія Олегівна
;
Umanets, Yuliia
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
2020
Оцінка якості та безпечності сметани торгової марки «Словяночка»
Шевченко, Євгеній Григорович
;
Shevchenko, Yevgenii
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2020
Лабораторний контроль окремих забруднюючих речовин у м’ясі
Войденко, Жанна Ігорівна
;
Voidenko, Zhanna
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
Перегляд
Автор
9
Bukalova, Natalia
9
Букалова, Наталія Володимирівна
5
Богатко, Надія Михайлівна
3
Bogatko, Leonid
3
Bogatko, Nadiya
3
Dzhmil, Volodymyr
3
Khitska, Oksana
3
Lyasota, Vasily
3
Богатко, Леонід Мечиславович
3
Джміль, Володимир Іванович
.
далі >
Тема
16
safety
11
quality
11
якість
2
broiler chickens
2
food
2
products of animal origin
2
supermarket
2
безопасность
2
ветеринарно-санитарная оценка
2
ветеринарно-санітарна оцінка
.
далі >
за датою випуску
10
2020
3
2018
2
2016
1
2019
Has File(s)
16
true
Тип матеріалу
14
Тези доповідей, Матеріали конфере...
2
Стаття