Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6121
Назва: Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменів
Інші назви: Evaluation of quality and safety of frozen dumplings
Автори: Уманець, Юлія Олегівна
Umanets, Yuliia
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: пельмені заморожені;безпечність;товарознавче оцінювання;органолептика;фізико-хімічні показники;гістологічне аналізування;frozen dumplings;safety;commodity evaluation;organoleptics;physico-chemical parameters;histological analysis
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Уманець Ю.О. Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменів / Ю.О. Уманець, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.25-27.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовані товарні показники, проведено мікроструктурний аналіз, дослідження якості та безпечності пельменів заморожених найменуванням «Сибірські» та «Традиційні» від різних виробників. Установлено, що виробники виготовляють продукцію за технологічними умовами підприємств, що не забезпечує виробництво безпечної та якісної продукції, а через відносно низький уміст м’яса в фарші досліджуваних пельменів така продукція не може бути віднесена до категорії м’ясних.
Опис: Commodity indicators are analyzed, microstructural analysis, quality research and safety of frozen pelmeni called "Siberian" and "Traditional" from different manufacturers. It is established that manufacturers produce products according to the technological conditions of enterprises that do not ensures the production of safe and high-quality products, and due to the relatively low content of minced meat such products cannot be classified as meat dumplings.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6121
УДК: 619:614.31:637.521.47.037
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinjuvannja_pokaznykiv.pdf199,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.