Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6121
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУманець, Юлія Олегівна-
dc.contributor.authorUmanets, Yuliia-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2021-05-28T07:24:42Z-
dc.date.available2021-05-28T07:24:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУманець Ю.О. Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменів / Ю.О. Уманець, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.25-27.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6121-
dc.descriptionCommodity indicators are analyzed, microstructural analysis, quality research and safety of frozen pelmeni called "Siberian" and "Traditional" from different manufacturers. It is established that manufacturers produce products according to the technological conditions of enterprises that do not ensures the production of safe and high-quality products, and due to the relatively low content of minced meat such products cannot be classified as meat dumplings.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовані товарні показники, проведено мікроструктурний аналіз, дослідження якості та безпечності пельменів заморожених найменуванням «Сибірські» та «Традиційні» від різних виробників. Установлено, що виробники виготовляють продукцію за технологічними умовами підприємств, що не забезпечує виробництво безпечної та якісної продукції, а через відносно низький уміст м’яса в фарші досліджуваних пельменів така продукція не може бути віднесена до категорії м’ясних.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectпельмені замороженіuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectтоварознавче оцінюванняuk_UA
dc.subjectорганолептикаuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectгістологічне аналізуванняuk_UA
dc.subjectfrozen dumplingsuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectcommodity evaluationuk_UA
dc.subjectorganolepticsuk_UA
dc.subjectphysico-chemical parametersuk_UA
dc.subjecthistological analysisuk_UA
dc.titleОцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменівuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of quality and safety of frozen dumplingsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.521.47.037uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinjuvannja_pokaznykiv.pdf199,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.