Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6121
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Уманець, Юлія Олегівна | - |
dc.contributor.author | Umanets, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-28T07:24:42Z | - |
dc.date.available | 2021-05-28T07:24:42Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Уманець Ю.О. Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменів / Ю.О. Уманець, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.25-27. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6121 | - |
dc.description | Commodity indicators are analyzed, microstructural analysis, quality research and safety of frozen pelmeni called "Siberian" and "Traditional" from different manufacturers. It is established that manufacturers produce products according to the technological conditions of enterprises that do not ensures the production of safe and high-quality products, and due to the relatively low content of minced meat such products cannot be classified as meat dumplings. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізовані товарні показники, проведено мікроструктурний аналіз, дослідження якості та безпечності пельменів заморожених найменуванням «Сибірські» та «Традиційні» від різних виробників. Установлено, що виробники виготовляють продукцію за технологічними умовами підприємств, що не забезпечує виробництво безпечної та якісної продукції, а через відносно низький уміст м’яса в фарші досліджуваних пельменів така продукція не може бути віднесена до категорії м’ясних. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | пельмені заморожені | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | товарознавче оцінювання | uk_UA |
dc.subject | органолептика | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | гістологічне аналізування | uk_UA |
dc.subject | frozen dumplings | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | commodity evaluation | uk_UA |
dc.subject | organoleptics | uk_UA |
dc.subject | physico-chemical parameters | uk_UA |
dc.subject | histological analysis | uk_UA |
dc.title | Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменів | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of quality and safety of frozen dumplings | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637.521.47.037 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ocinjuvannja_pokaznykiv.pdf | 199,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.