Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2519
Назва: | Вимоги щодо запровадження системи простежування у харчовому ланцюгу |
Інші назви: | Requirements for the implementation of a food chain tracking system |
Автори: | Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiya Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Богатко, Леонід Мечиславович Bogatko, Leonid Лясота, Василь Петрович Lyasota, Vasily Приліпко, Тетяна Миколаївна Prylipko, Tatyana |
Ключові слова: | система простежування;система НАССР;харчовий ланцюг;безпечність;харчові продукти;tracking system;HACCP system;food chain;safety;food |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Вимоги щодо запровадження системи простежування у харчовому ланцюгу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Л.М. Богатко та ін. // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. " Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Сучасний розвиток ветеринарної медицини та технологій тваринництва " ( БНАУ, 27-28 вересня 2018 р.). - Біла Церква, 2018. - С.26-28. |
Короткий огляд (реферат): | Система простежування у харчовому ланцюзі повинна забезпечувати сукупність даних і операцій для підтримування ідентифікаційної інформації щодо харчового продукту та його компонентів по всьому харчовому ланцюгу виробництва й споживання. Система простежування є технічним інструментом, що допомагає конкретній потужності з виробництва харчових продуктів відповідати певним цілям. Виробники харчових продуктів повинні усвідомлювати, що безпечність харчових продуктів залежить від інших учасників харчового ланцюга. Для забезпечення безпечності харчових продуктів та достовірності інформації про них, необхідно на потужностях з їх виробництва забезпечувати впровадження системи простежування, як і системи НАССР, що дасть можливість запобігати обігу небезпечних, непридатних до споживання людьми та неправильно маркованих харчових продуктів. |
Опис: | The traceability system in the food chain should provide a set of data and operations to maintain identity information about the food and its products components throughout the food chain of production and consumption. System tracking is a technical tool that helps specific production capacity Foods meet certain goals. Food manufacturers must be aware that food safety depends on other food actors chains. To ensure food safety and accuracy of information on them, it is necessary to ensure system implementation at their production facilities tracking, as well as HACCP systems that will prevent the circulation of dangerous, unsuitable for human consumption and incorrectly labeled food. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2519 |
УДК: | 619:614.31:633/.664:658.562 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vymogy_shhodo_zaprovadzhennja.pdf | 348,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.