Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 247
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Дослідження якості безлактозного молока за зберігання | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Кульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Julia; Андрійчук, Андрій; Andriіchuk, Andrii; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Цебро, Анастасія; Tsebro, Anastasia |
2023 | Інноваційні підходи у технології м'ясних напівфабрикатів | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2024 | Спосіб виробництва молока козиного пастеризованого | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina |
2023 | Біологічна цінність білків пастеризованого молока кіз Зааненської породи | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia |
2022 | Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хід | Кульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Yuliya; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2023 | Розроблення страви лікувально-профілактичного характеру для готельної індустрії | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2023 | Аналіз харчової поведінки студентів | Гребельник, Богдана Юріївна; Hrebelnyk, Bogdana; Чопенко, Ольга Володимирівна; Chopenko, Olga; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2023-05-18 | Спосіб виготовлення комбікорму для мальків коропа | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Король, Алла Петрівна; Korol, Alla |
2022 | Удосконалення складу комбікорму для мальків коропа | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia |
2023 | Аналіз споживання замороженої риби в Україні | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Чернецька, Світлана Володимирівна; Chernetska, Svitlana Volodymyrivna |
2023 | Study of the microbiological composition of sludge during the cultivation of Chironomus larvae | Korol-Bezpala, Lesia; Король-Безпала, Леся Петрівна; Bezpalyi, Ivan; Безпалий, Іван Федорович; Korol, Alla; Король, Алла Петрівна; Bondarenko, Lesia; Бондаренко, Леся Вікторівна |
2024 | Оцінка якості та безпечності червоної ікри лососевих риб | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Бондаренко, Леся Вікторівна; Bondarenko, Lesia; Король, Алла Петрівна; Korol, Alla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2024 | Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини | Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2024 | Динаміка вмісту біфідобактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберігання | Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2023 | Fatty acid composition in the quail's blood plasma under nanoselenium and probiotics diet | Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana; Цехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana; Бітюцький, Володимир Семенович; Bityutskyy, Volodymyr |
2023 | Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировини | Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2023-12-12 | Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання | Андреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2023 | Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2023 | Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складом | Андреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2023 | Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини | Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 247