Наукові публікації : [244] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 244
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Біологічна цінність білків пастеризованого молока кіз Зааненської породиГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2022Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хідКульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Yuliya; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2023Розроблення страви лікувально-профілактичного характеру для готельної індустріїГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2023Аналіз харчової поведінки студентівГребельник, Богдана Юріївна; Hrebelnyk, Bogdana; Чопенко, Ольга Володимирівна; Chopenko, Olga; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2023-05-18Спосіб виготовлення комбікорму для мальків коропаКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Король, Алла Петрівна; Korol, Alla
2022Удосконалення складу комбікорму для мальків коропаКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2023Аналіз споживання замороженої риби в УкраїніКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Чернецька, Світлана Володимирівна; Chernetska, Svitlana Volodymyrivna
2023Study of the microbiological composition of sludge during the cultivation of Chironomus larvaeKorol-Bezpala, Lesia; Король-Безпала, Леся Петрівна; Bezpalyi, Ivan; Безпалий, Іван Федорович; Korol, Alla; Король, Алла Петрівна; Bondarenko, Lesia; Бондаренко, Леся Вікторівна
2024Оцінка якості та безпечності червоної ікри лососевих рибКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Бондаренко, Леся Вікторівна; Bondarenko, Lesia; Король, Алла Петрівна; Korol, Alla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировиниМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Динаміка вмісту біфідобактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Fatty acid composition in the quail's blood plasma under nanoselenium and probiotics dietЦехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana; Цехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana; Бітюцький, Володимир Семенович; Bityutskyy, Volodymyr
2023Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировиниМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023-12-12Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберіганняАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складомАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировиниРоманчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фазиАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Порівняльний аналіз методів виділення ДНК із різних тканин рибДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Шостак, Людмила Вікторівна; Shostak, Ludmila; Дубін, Олексій Вікторович; Dubin, Oleksii; Димань, Наталія Олегівна; Dyman, Natalia
2023Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовимиНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 244