Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 76.
назад
1
2
3
4
...
8
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017-11
Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжя
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2015
Дослідження біомаси Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium bifidum в молочному середовищі з обніжжям бджолиним
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2014
Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2013
Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового масла
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2013
Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів
Орлюк, Юрій Тимофійович
;
Orlyuk, Yurij
;
Калмикова, Ганна Феодосіївна
;
Kalmykovа, Anna
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2016-11
Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології йогурту «Медовий»
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2017-06
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2016-12-22
Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових мас
Шинкарик, Марія Миколаївна
;
Shynkaryk, Maria
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Єресько, Георгій Олексійович
;
Yeres'ko, Heorgiy
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
2015-03-26
Enhancing food safety of pollen by means of irradiation
Lomova, Neonila
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mingaleeva, Zamira
;
Мингалеева, Замира Шамиловна
2014-12-25
Effect of bee products on the structural, mechanical and physico-chemical properties of yogurt
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
14
Snizhko, Olha
14
Сніжко, Ольга Олегівна
11
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
11
Moiseeva, Liudmyla
11
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
11
Моісеєва, Людмила Олексіївна
8
Romanchuk, Irina
8
Vezhlivtseva, Svitlana
8
Вежлівцева, Світлана Петрівна
8
Нарижный, Сергей Анатолиевич
.
< попередня
далі >
Тема
12
dispersion
12
technological stability
12
технологічна стійкість
11
emulsion
11
емульсія
9
технологическая стойкость
7
emulsifier
7
fat globules
7
rice flour
7
spreads
.
далі >
за датою випуску
33
2020 - 2024
27
2010 - 2019
16
2004 - 2009
Has File(s)
76
true
Тип матеріалу
47
Стаття
27
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Автореферат
1
Дисертація