Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 39.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока
Цебро, Анастасія Дмитрівна
;
Tsebro, Anastasia
2021
Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Активність води – якісний показник молочних консервів
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2022
Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мігель, Єлизавета
;
Migel, Elizaveta
2021
Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Дирда, Вікторія Олександрівна
;
Dirda, Victoria
2021
Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мороз, Анна Михайлівна
;
Moroz, Anna
2020
Использование микрозелени в технологии творожных продуктов
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Татьяна Григорьевна
;
Mazur, Tetyana
2021
Перспективы применения инулина в молочных продуктах
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
2021
Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Луценко, Андрій Романович
;
Lutsenko, Andrey
Перегляд
Автор
14
Narizhniy, Serhiy
14
Наріжний, Сергій Анатолійович
11
Minorova, Antonina
11
Мінорова, Антоніна Володимирівна
9
Zagoruy, Ludmila
8
Rudakova, Tetiana
8
Рудакова, Тетяна Василівна
7
Загоруй, Людмила Петрівна
7
Король-Безпала, Леся Петрівна
6
Kalinina, Galina
.
далі >
Тема
3
Chironomus larvae
3
inulin
3
lactose
3
nutrient medium
3
концентрат сироваткових білків
3
лактоза
3
личинки Chironomus
3
поживне середовище
3
інулін
2
amino acid composition
.
далі >
за датою випуску
13
2021
12
2022
8
2020
5
2023
1
2024
Has File(s)
39
true