Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
Акушерства і біотехнології репродукції тварин
Анатомії та гістології ім. П.О. Ковальського
Ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії імені Й.С. Загаєвського
Епізоотології та інфекційних хвороб
Мікробіології та вірусології
Нормальної та патологічної фізіології тварин
Паразитології та фармакології
Пропедевтики та медицини внутрішніх хвороб тварин і птиці ім. В.І. Левченка
Хірургії та хвороб дрібних домашніх тварин
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 31.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Безпечність та якість продуктів тваринного походження
Гвяздовський, Роман Миколайович
;
Gviazdovskyy, Roman
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Утеченко, Микола Валентинович
;
Utechenko, Mykola
2020
Аналізування безпечності та якості продуктів тваринного походження
Гвяздовський, Роман Миколайович
;
Gviazdovskyy, Roman
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Утеченко, Микола Валентинович
;
Utechenko, Mykola
2020
Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировині
Курінний, Богдан Григорович
;
Kurinnyy, Bogdan
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
2020
Експресні методи ідентифікації якості баранини та козлятини
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
2021
State control, medical-biological, technological assessment of GMO food products
Prilipko, Tetiana
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Bukalova, Natalia
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Богатко, Надія Михайлівна
2021
Безпечністі та якісті продуктів забою свиней за ехінококозного ураження
Завірюха, Олексій Олексійович
;
Zaviriukha, Oleksii
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
2021
Ветеринарно-санітарний контроль в умовах громадсько-торгівельного центру
Денисенко, Владислав Олександрович
;
Denisenko, Vladyslav
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
2020
Контролювання безпечності та якості сухих молочних продуктів
Кулик, Богдан Олексійович
;
Kulyk, Bogdan
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
2020
Товарознавче оцінювання яєць перепелиних
Комашко, Тетяна Олександрівна
;
Komashko, Tetiana
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
2023
Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
Перегляд
Автор
31
Bukalova, Natalia
19
Богатко, Надія Михайлівна
17
Prilipko, Tetiana
17
Приліпко, Тетяна Миколаївна
16
Bogatko, Nadiіa
11
Лясота, Василь Петрович
10
Lyasota, Vasily
5
Mazur, Tetyana
5
Мазур, Тетяна Григорівна
4
Bogatko, Aliona
.
далі >
Тема
31
якість
18
safety
18
безпечність
6
eggs
6
яйця
5
food
5
харчові продукти
4
marking
4
veterinary and sanitary examinati...
4
ветеринарно-санітарна експертиза ...
.
далі >
за датою випуску
15
2023
6
2020
5
2024
3
2021
2
2022
Has File(s)
31
true
Тип матеріалу
21
Тези доповідей, Матеріали конфере...
9
Стаття
1
Методичні рекомендації