Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9127
Назва: | Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні |
Інші назви: | Problems of ecological safety of food products in Ukraine |
Автори: | Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Приліпко, Тетяна Миколаївна Prilipko, Tetiana |
Ключові слова: | безпечності харчових продуктів;харчові продукти;якість;ветеринарно-санітарна експертиза;food safety;food;quality;veterinary and sanitary examination |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Букалова Н.В. Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в Україні / Н.В. Букалова, Н.М. Богатко, Т.М. Приліпко // Матеріали наук.-практ. онлайн конф. «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 1–2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. – С.10-11. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано напрацювання вчених і міжнародний досвід щодо екологічного забруднення харчових продуктів та проблем регулювання їх безпечності. |
Опис: | Analyzed achievements of scientists and international experience in relation to ecological pollution of food products and problems of regulation of their safety. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9127 |
УДК: | 614.31:613.26:006.015 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
problemy_ekologichnoi'.pdf | 303,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.